.

El passatge del terror torna a la Pobla

El passatge del terror torna a la Pobla

El Pavelló Esportiu de la Pobla de Mafumet acollirà dilluns vinent, a partir de les 21 hores, la gran Festa de la Castanyada, que unirà la tradició catalana amb el Halloween- Més de 600 persones s’han inscrit per participar d’aquesta jornada festiva.

Dilluns vinent, La Pobla convertirà el seu pavelló en l’epicentre de la Festa de la Castanyada. A partir de les 21 hores obrirà les seves portes per rebre els centenars de persones que hi acudiran per gaudir d’aquesta nit que, des de fa un temps, s’ha obert a la tradició anglosaxona.

En aquest sentit, els productes típics d’aquesta celebració a Catalunya, com són els panellets i el moscatell, conviuran durant aquesta màgica nit amb les disfresses i el passatge del terror propis del Halloween.

La proposta pobletana començarà amb la discoteca infantil amb personatges infantils, maquillatge i moltes sorpreses, continuarà amb el sopar i el ball populars, i arribarà al seu final amb la discoteca mòbil, que farà ballar tothom fins les 5 de la matinada, al ritme de DJ Nacho Lascasas.

De tot plegat en gaudiran les més de 600 persones que s’han apropat a l’Ajuntament per formalitzar la seva inscripció a una Festa de la Castanyada que promet ser, com en anys anteriors, terrorífica a La Pobla.

La Gent Gran ha fet la seva Castanyada

La Gent Gran ha fet la seva Castanyada

La gent gran viu la seva pròpia festa

D’altra banda, el passat dissabte va tenir lloc la Festa de la Castanyada que, any rere any, organitza la Llar de Jubilats i Pensionistes de La Pobla. Com en anteriors edicions, la trobada va incloure un sopar de germanor i el posterior ball popular, en un acte que va reunir més de 120 persones i que va comptar com a convidats amb diferents membres de l’equip de govern pobletà.