.

Un moment de la celebració del Trofeu Internacional de Gimnàstica Rítmica

Un moment de la celebració del Trofeu Internacional de Gimnàstica Rítmica

Unes 2.000 persones han presenciat en directe el Trofeu Internacional de Gimnàstica Rítmica Tarragona 2017, celebrat avui a la Tarraco Arena Plaça, instal·lació seu de la competició de rítmica el 2017, que ha comptat amb la participació de més de 700 gimnastes de 40 clubs procedents de Catalunya, les Illes Canàries, Saragossa, Madrid, València i Andorra.

Les gimnastes olímpiques Sandra Aguilar i Artemi Gavezou han signat autògrafs a les gimnastes del torneig mentre que demà diumenge al matí oferiran una masterclass per a les gimnastes inscrites. La jornada de competició d’avui també ha comptat amb l’exhibició de l’equip nacional de gimnàstica rítmica i de les gimnastes Alicia Fernández i Polina Berenzina. També hi han assistit l’entrenadora nacional Sara Bayón i la seleccionadora Anna Baranova.

Cal recordar que l’organització d’aquest torneig pretén posar en pràctica tota la operativa d’organització, protocol, comunicació, voluntaris, seguretat, transport i serveis dels Jocs per tal de ser un banc de proves de cara als Jocs Mediterranis.

Durant la jornada d’avui s’han disputat les competicions de conjunts de Copa Catalana, Base, Absolut i Individual masculí. El Trofeu clourà demà amb la masterclass per a gimnastes i entrenadores oferta per les gimnastes olímpiques a Rio 2016, Sandra Aguilar i Artemi Gavezou, i l’entrenadora nacional Sara Bayón i la seleccionadora Anna Baranova.