.

Roda de premsa Rally Costa Daurada Legend. Foto: Cedida

Roda de premsa Rally Costa Daurada Legend. Foto: Cedida

El Rally Costa Daurada Legend, que compta enguany amb 82 vehicles inscrits, començarà divendres 28 a les 17h a l’alçada de les fonts cibernètiques, amb la cerimònia de sortida dels vehicles des de Salou, i un tram especial urbà per Salou dissabte a les 18h a la zona d’emprius. El mateix dissabte a les 20h es farà l’entrega de premis a les fonts cibernètiques de Salou, davant el Patronat de Turisme del municipi. En total seran 2 dies, repartits en 15 trams en carretera tancada, 150km cronometrats i 550km de recorregut total. Per a més informació consulteu el lloc web www.rallycostadaurada.com on hi figura documentació de l’esdeveniment, itineraris, mapes, etc.

El Teatre Auditori de Salou, ha acollit la presentació del rally davant dels mitjans de comunicació. La roda de premsa ha comptat amb les intervencions de Benet Presas, regidor de Turisme de l’ajuntament de Salou; Josep Masdéu, vicepresident primer de la Federació Catalana dʼAutomobilisme; i Josep Ramos, representant de lʼEscuderia Baix Camp.

El regidor de Turisme de l’ajuntament de Salou, Benet Presas, ha assegurat que “l’aposta del municipi pel Rally és clara i decidida i que l’objectiu de la seva col·laboració és participar de forma activa en un esdeveniment esportiu d’aquestes dimensions. La voluntat, ha afegit, és també desestacionalitzar la temporada turística en benefici del municipi.”

Per la seva banda, Josep Masdéu, vicepresident primer de la Federació Catalana dʼAutomobilisme, ha agraït a lʼAjuntament de Salou la seva col·laboració amb l’organització del Rally. Masdéu ha assegurat que l’objectiu de la FCA és potenciar i donar suport a les iniciatives esportives dels clubs del territori i fomentar l’automobilisme.

Josep Ramos, representant de l’escuderia Baix Camp, ha explicat que la voluntat del Rally és “oferir una experiència única” tant als pilots com als espectadors i ha destacat el caràcter dinamitzador del territori que l’acull, així com la vocació internacional de cara a futures edicions.