.

L’alcaldessa i diversos regidors i regidores els van rebre dissabte a l’Ajuntament de Cambrils

L’acte institucional a la Sala de Plens va comptar la música de dos grups de l’Escola Municipal de Música i els poemes del Teatre Xerinola

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, acompanyada d’altres regidors i regidores del consistori, va oferir una recepció institucional a una vintena de parelles que celebren els 50 anys de matrimoni aquest 2017, el passat dissabte, 11 de novembre, a les 12:30 hores.

L’acte, que va tenir lloc a la Sala de Plens, va comptar amb dues actuacions musicals. La primera va anar a càrrec dels grup de trompetes i trombons de l’Escola de Música, dirigit per Carles Herruz, i format per Miquel Albesa Lluc Falceto, Marc Bernadó, Pablo Ortiz, Arnau Pons, Miquel Llopis i Ivan Babiloni, que van interpretar la Marxa nupcial de Mendelssohn i Cumparsita de G. Rodríguez. La segona va ser la del grup de guitarres, dirigit per Miguel Javaloy, i integrat per Maria Costa, Cristina Rodríguez i Eric Rodríguez, que van tocar Bésame mucho de C. Velázquez, Contigo aprendí de A Manzanero i Un beso y una flor de N. Bravo. A més, Marina i Laia Villanueva Breto del grup infantil del Teatre Xerinola van llegir els poemes Dóna’m la mà de Joan Salvat Papasseit i un fragment d’Un estudiant de Vic de Josep M. de Segarra.

Les parelles que van participar en l’acte van rebre un obsequi institucional des del consistori i es van fer la tradicional fotografia de família al l’entrada de l’Ajuntament.

Posteriorment, els matrimonis es van desplaçar amb trenet cap un restaurant, on es va celebrar un dinar i es va fer el lliurament de les figures de nuvis a cada matrimoni. Abans de la recepció, hi va haver una missa a l’ermita de la Mare de Déu del Camí.