.

El Seguici dels Capgrossos. Foto: Ajuntament

La Festa Major tindrà lloc del 10 al 14 de novembre, però aquest cap de setmana hi ha diversos actes programats per a escalfar motors El concert de La Fúmiga i La Sra. Tomasa, teatre i propostes de diverses entitats, entre els actes més destacats

Arriba novembre i, amb ell, Sant Martí. La Festa Major d’hivern del Morell torna amb música, seguici, el pregó, teatre… “Ara ja sí, sense cap mena de restricció, esperem que l’esperit del nostre patró envaeixi tots elsracons del nostre poble i puguem gaudir de la cultura com tota la ciutadania mereix”, indiquen les regidores de Cultura i Festes del consistori, M. Jesús Valldosera i Mònica Casas.

Així mateix, i com a novetat, les fires faran el que s’ha anomenat “Hores tranquil·les”, “per tal que persones amb TEA o hipersensibilitat també puguin pujar a les atraccions i divertir-se en un ambient adaptat a les seves necessitats”, avancen les regidores morellenques.

Les jornades centrals seran del 10 al 14 de novembre, però que aquest cap de setmana ja s’han programat alguns actes previs per a escalfar motors, com ara el concert vermut de Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic o la XVI Trobada de Gegants organitzada per l’Associació Cultural Embruix.

El tret de sortida oficial a la Festa Major el donarà, dijous dia 10, el pregó, que anirà a càrrec de Vicky Font Fortuny, esportista morellenca destacada i per la seva tasca docent al municipi. En el mateix acte es farà també la V Recepció de Martins i Martines.

Divendres, com és tradicional, serà el moment de la cercavila i, al vespre, el concert de Sant Martí, amb La Sra. Tomasa, La Fúmiga i Dj Ceba. Dissabte al migdia hi haurà l’espectacle familiar Antipasti; a les 18 i a les 21 hores, concert i ball de nit amb l’orquestra internacional “Maravella”, i a la matinada, nit dels 80 amb Stars Ways Band.

L’endemà, diumenge, matinades traguejades, exposició de vehicles clàssics, l’ofici en honor a Sant Martí i el tradicional seguici cerimonial, el vermut de Festa Major i un concert de tribut a Mecano amb “Héroes de la Antártida”. I per tancar la festa, dilluns hi haurà Divertiland de Festa Major i teatre amb Les bones intencions, una producció de la Sala Trono amb Míriam Iscla i Joan Negrié.

Totes les entrades es poden comprar a elmorell.koobin.cat i a l’oficina del Centre Cultural del municipi, de 16 a 20 hores. Més informació al 977 84 21 76.

Consulteu el programa de festa major clicant aquí

Redacció