.

Captura del vídeo penjat a xarxes socials. Foto: @tgnlegends

Captura del vídeo penjat a xarxes socials. Foto: @tgnlegends

Una dona de 40 anys ha resultat ferida greu la nit d’aquest diumenge a Tarragona en l’acte que tanca la Festa Major de Santa Tecla, la Traca final. Quan els petards arribaven ja als darrers metres de recorregut per la Rambla, el fil que els subjectava es va desprendre i la pòlvora encesa va caure damunt dels assistents i va provocar cremades a la cara de la dona.

La víctima va ser atesa pel Servei d’Emergències en el lloc dels fets i, posteriorment, va haver de ser trasllada a l’hospital Joan XXIII. Encara es troba ingressada al centre hospitalari, però no es tem per la seva vida.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BCNLEGENDS (@bcnlegends.tv)

També es va derivar una altra persona a l’hospital Santa Tecla ferida lleu que ja ha estat donada d’alta.

La consellera de Festes, Sandra Ramos, ha insistit que “s’han acomplert totes les mesures de seguretat estrictes” i només s’ha tirat la pirotècnia que es pot tirar tenint en compte l’espai i l’afluència de gent a l’acte. També ha comentat que “el risc zero no existeix” i ha manifestat que l’Ajuntament s’ha posat a disposició de la família de la víctima.

Tot i aquest accident, Tarragona ha tancat deu dies de festa major de Santa Tecla i la regidora les ha qualificat de “gran èxit”.

V.Tapias /ACN

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */