.

El regidor de Governació, José Oviedo. Foto: Policia Local de Torredembarra

Una operació policial i administrativa a Torredembarra per detectar irregularitats en establiments ha acabat amb tres detinguts.

Durant la tarda del dimarts dia 4 de febrer, es va realitzar una operació policial conjunta entre efectius del Cos Nacional de Policia, Mossos d’Esquadra i Policia Local de Torredembarra, així com Inspectors de Treball.

En l’àmbit respectiu de les seves competències van realitzar un seguit d’actuacions en determinats establiments del municipi, amb la intenció de detectar irregularitats de caràcter administratiu tant en situació d’estades irregulars en el país, consum de drogues i activitats pròpies dels establiments.

En aquest sentit, es va realitzar inspecció en un establiment d’alimentació, un de restauració i quatre locutoris, un total de 6 establiments, amb el resultat de dos detinguts per situació d’estada irregular en el país i un altre que es trobava en cerca, captura i ingrés a presó I.R.B., que reclamava el Jutjat d’Instrucció número 3 de Tarragona.

Tanmateix, es va procedir al precinte i intervenció de divers gènere alimentari atès el seu estat i manca de requisits d’importació, així com la realització de diverses actes de caràcter administratiu per infraccions pròpies de l’activitat.

El regidor de Governació, José Oviedo, ha destacat la col·laboració entre els diferents cossos policials com a font de bons resultats.

/* JS para menú plegable móvil Divi */