.

Articles requisats en l'operació contra el top manta. Foto: Cedida

Articles requisats en l’operació contra el top manta. Foto: Cedida

Fins a 6.000 euros és el valor a què la policia local de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant calcula que ascendiria tot el material que es va interceptar la matinada del dissabte dia 31 de juliol.

A banda de la campanya informativa per prevenir els potencials compradors de les parades de manters, la Policia Local del municipi cobreix els dissabtes a la nit les tres entrades per carretera del nucli de l’Hospitalet de l’Infant, per evitar que hi arribin els carregaments de material falsificat que l’endemà al matí s’exposen i es venen al mercat ambulant.

De la darrera operació de vigilància en va resultar la identificació dels vehicles que transporten els productes pel pont del riu Llastres. En aquesta ocasió es va decomissar un carregament que contenia 121 parell de sabatilles esportives, 110 samarretes i 16 pantalons esportius de diverses marques i equips i 90 moneders i bosses. Tots aquests objectes estan ara sota custòdia a les dependències de la Policia Local.

Cal recordar que des de principis d’estiu els agents de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant col·laboren en un operatiu conjunt amb els Mossos d’Esquadra i policies locals dels municipis de Cambrils i Miami Platja per reforçar la vigilància a les zones on es concentren els manters els dies de mercat ambulant. A més, al de l’Hospitalet de l’Infant es duu a terme una campanya informativa per advertir als compradors dels riscos de comprar en aquest tipus de parades.