.

Imatge de l’arrecada un cop recuperada. Foto: Tarragona Cultura

Una noia de 10 anys s’ha fet un racó a la història dels elements patrimonials del Seguici Popular tarragoní. La Mar Vila va trobar l’arrecada de la Geganta Negreta dels Nanos Vells, que s’havia perdut en algun moment durant les Festes de Santa Tecla, a la zona entre el col·legi Estonnac i el Seminari la tarda del 23 de setembre, una estona abans de la sortida de la Professó. Així ho relata el twitter de Tarragona Cultura, que es fva fer ressó també de la petició dels responsables de la Geganta d’ajudar en la recerca.

“La Mar sabia que era una peça d’algun element del Seguici, però no de qui, i aquest matí la seva cosina que viu a Alemanya li ha enviat la notícia. De fet -continua el relat- la seva cosina l’acompanyava quan van trobar la peça. Aquest matí la Mar ens ha escrit i ha portat la valuosa arrecada a Cultura perquè li sigui retornada a la Negreta dels @NanosVellsTGN. Moltes gràcies Mar per haver-la guardat amb tanta cura!”.

Des de Nanos Vells s’ha agraït el gest de la Mar i l’han volgut recompensar amb un Sac de les Festes i un dels pints de plata de l’entitat.