.

w_900x700_02201937image

Marcos Jiménez de la Espada un tipus de Pollença (Mallorca) fa el seu quart gol aquesta temporada a la lliga i alça el braç esquerre on llueix el braçalet de capità fent el gest del porró. Amb el dret acompanya amb un moviment primer horitzontal i després vertical com si d’un xerrac es tractés.
El davanter del Nàstic s’inventa una nova celebració després de rebre una recomenació que no fes la metralleta, a causa de les demanades de La liga.
La nova celebració però neix del “feeling” i el bon rotllo de Marcos amb la Penya Nàstic Priorat que va començar a Cornudella de Montsant ja fa uns anys i que ara s’ha traslladat a la baixa de la peixateria a Tarragona al bar la Fusteria.
Un vídeo enviat pel propietari del bar, l’Uri, va inspirar al davanter grana en la celebració. A la Fusteria no cal dir que idolatran a Marcos, un enamorat de Cornudella i del Priorat. El tarannà amable del davanter grana ha fet que la celebració es fes realitat i que el porró i el xerrac s’hagin convertit en sinònim de gol a Can Nàstic.
L’escenari triat per Marcos no podia ser millor, el mític Sadar de Pamplona i davant d’un dels grans de la Segona A, l’Osasuna.
Val a dir que la originalitat de la celebració és per aplaudir i que aquest és el vídeo que va donar les instruccions a Marcos. Un deu per la idea i per la complicitat per com cantaven els Pulp, d’un tipus normal amb imatge de Hipster i de somriure gran.