.

Imatges de la inauguració. Fotos: Cedides

L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, acompanyat pel regidor de Promoció Econòmica, Juan Carlos Romera, i la presidenta de l’Associació de Comerciants Vila Centre, Teresa Recasens, han inaugurat aquest matí la segona edició del Christmas Garden al Parc Samà. El mercat nadalenc, amb una dotzena de parades, s’ha instal·lat en aquesta ocasió a l’interior del saló d’esdeveniments i romandrà obert tot el cap de setmana; la il·luminació i tematització del parc, que el transformen en un espai idoni per passar temps de qualitat en família, es mantindrà fins després de Reis.

“Estem molt satisfets amb la línia de col·laboració i la bona sintonia establerta amb la gerència del Parc Samà, que es tradueix en el Slow Market a l’estiu i en aquest Christmas Garden a l’hivern, i a la qual volem donar continuïtat; el Parc Samà és un valor patrimonial, natural i turístic de primer ordre que complementa a la perfecció el comerç i la gastronomia del centre de Cambrils, amb fluxos molt profitosos a les dues direccions”, ha destacat Klein.

 

Francisco Javier Castillo, CEO de DNA -empresa gestora del Parc Samà-, ha agraït el suport de l’àrea de promoció econòmica municipal i ha subratllat la importància de donar continuïtat al Christmas Garden malgrat les circumstàncies adverses: “Des de la humilitat d’aquesta iniciativa que hem estat capaços de sostenir en temps de crisi, volem enviar un missatge d’esperança a les famílies i als comerciants, i de fet estem treballant perquè la del proper any pugui ser molt més ambiciosa”.

El mercat del Christmas Garden obre fins diumenge que ve en sessions de matí (10 a 14 hores) i tarda (17 a 21) amb més de cinc hectàrees il·luminades i decorades amb motius propis del Nadal, a més dels espais d’artesania i comerç local on adquirir els regals tradicionals. Demà dissabte, a partir de les 18 hores, hi ha previstes activitats d’animació infantil.

Redacció

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */