.

Per al període comprès entre el 30 de novembre i el 10 de desembre, l’Associació de Restauració i Hoteleria de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors  (ARH) ha organitzat, amb el suport de la Regidoria de Turisme, la II Ruta de tapes. En aquesta edició hi participarà un total d’11 establiments, que oferiran una tapa i una ‘canya’ o ‘quinto’ de cervesa per 2,5 euros.

Durant aquests dies, els participants d’aquesta ruta no només tindran l’oportunitat d’assaborir unes tapes variades i elaborades especialment per a l’ocasió, sinó també de prendre part en el sorteig de tres premis: el 1r estarà dotat amb una tablet Samsung; i el 2n i el 3r, amb dos xecs de 30 euros per a gastar als bars i restaurants que col·laboren amb aquesta iniciativa.

Per prendre part en el sorteig d’aquests premis, s’haurà de tastar les 11 tapes que inclou la ruta. Al Passaport de la Ruta, que es pot aconseguir a l’Oficina de Turisme o a qualsevol dels establiments de restauració participants, hi haurà de quedar segellada i puntuada cadascuna de les 11 tapes. Un cop completat el passaport, amb els segells corresponents, la puntuació de les tapes i les dades personals correctament emplenades, aquest es podrà dipositar a les urnes/bústies que hi haurà als establiments participants.

El sorteig del premis tindrà lloc el divendres 22 de desembre i el nom dels guanyadors es donarà a conèixer al Facebook de l’Associació de Restauració i Hoteleria de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors (ARH). El mateix dia també es farà públic el premi a la millor tapa. El restaurador guardonat rebrà un sopar gourmet per a dues persones.

A la imatge hi apareixen els restauradors participants, amb l’alcalde, Alfons Garcia; la regidora de Turisme, Elidia López; i la presidenta de l’ARH, Mónica Alves.

La presentació oficial de la II Ruta de tapes va tenir lloc el dimarts 28 de novembre, a les 19h, al Teatre Auditori de l’Hospitalet de l’Infant, en un acte al qual van assistir l’alcalde, Alfons Garcia; la regidora de Turisme, Elidia López; el representant de la Cambra de Comerç de Reus i coordinador de la Ganxet Pintxo, Jaume Batista; i la presidenta de l’ l’Associació de Restauració i Hoteleria de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors, Mónica Alves. En aquest acte es va agrair la participació dels 11 establiments que enguany formen part de la Ruta (Amalfi, D’Tapas, D’Antis, Can Donatello, El Drac, Marc Café, Mediterrani, Möss, Muelle 58, La Strega i El Búho), que té com a objectiu promocionar la gastronomia del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.