.

La víctima, que havia localitzat el mòbil a través d'una aplicació, va trucar al seu telèfon el qual va sonar en un descampat on estava el detingut

La víctima, que havia localitzat el mòbil a través d’una aplicació, va trucar al seu telèfon el qual va sonar en un descampat on estava el detingut

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Salou-Vilaseca van detenir aquest diumenge un home de 67 anys, de nacionalitat algeriana i amb domicili desconegut, com a presumpte autor d’un delicte de receptació, concretament, adquirir un objecte de procedència il·lícita.

La víctima va presentar denúncia el passat 4 de maig en dependències policials manifestant que en un establiment de Salou li havien sostret la bossa de mà amb objectes personals i dos telèfons d’alta gamma valorats ambdós en 1.400 euros.

La denunciant, mitjançant l’aplicació de geolocalització dels dispositius, va tenir coneixement que el seus telèfons mòbils estaven físicament en un descampat del carrer Ponts dels Estanyets de Salou atès que la víctima trucava a un d’ells i escoltava com sonava.

Immediatament, va trucar al 112 i es va personar al lloc una patrulla de Mossos d’Esquadra que va comprovar que efectivament els telèfons es trobaven en el descampat indicat. Acte seguit, els agents van adreçar-se a una barraca que hi havia a la vora i van identificar un home que estava en possessió dels dos telèfons mòbils furtats.

Posteriorment, l’home va relatar als agents un argument poc creïble de la procedència dels telèfons mòbils i amb tots els indicis incriminatoris va quedar detingut per un delicte de receptació. El detingut, amb 170 antecedents dels diferents cossos policials, va passar ahir a disposició judicial davant el jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.