.

Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos senyalitzant un accident. Foto: Trànsit

Imatge d’arxiu d’un vehicle dels Mossos senyalitzant un accident. Foto: Trànsit

El Servei Català de Trànsit informa que s’ha registrat un sinistre viari mortal a l’AP-7 a l’altura del punt quilomètric 283,7 a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant (Baix Camp). Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 12.00 h.

Per causes que encara s’estan investigant, un camió que circulava en sentit sud ha punxat roda, ha creuat la mitjana, ha envaït la calçada en sentit contrari i ha col·lidit contra un turisme que circulava en sentit nord. A causa del xoc, la copilot del turisme ha mort. Es tracta d’una dona de 76 anys, MC.N.R. El conductor ha resultat ferit menys greu i l’han traslladat a l’Hospital Sant Joan de Reus.

Arran de la incidència, s’han activat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i quatre unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Quant a l’afectació viària, l’autopista s’ha tallat en sentit nord i s’han fet desviaments de de l’Ametlla de Mar (sortida 39) cap a l’N-340 i l’A-7. A les 13.20 s’ha pogut obrir 1 carril a la circulació al punt de l’accident.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d’orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S’hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */