.

El mas on s'han trobat les restes òssies es troba als afores de Cambrils, a tocar de la carretera N-340

El mas on s'han trobat les restes òssies es troba als afores de Cambrils, a tocar de la carretera N-340

Els Mossos d’Esquadra investiguen la troballa aquest dilluns d’unes restes òssies en una fossa sèptica d’un mas als afores de Cambrils. Segons fonts policials, el llogater de la casa va trobar les restes ahir al voltant de les tres de la tarda i va avisar els Mossos d’Esquadra, que han centrat les seves investigacions en determinar les causes de la mort i per esbrinar la identitat de la víctima, ja que existeixen signes de violència.

Segons fonts veïnals, la troballa es va produir quan l’inquilí va inspeccionar la fossa sèptica després que hagués tingut diversos problemes amb el desguàs d’aquest habitatge, ubicat a tocar de l’N-340 i de la urbanització del Dorado, a l’oest del municipi.

Les mateixes fonts veïnals han explicat a l’ACN que la finca, ubicada entre el Torrent d’en Gener i el camí rural del Passeig de les Palmeres, era inicialment propietat d’un matrimoni belga mort fa més de dues dècades.

Des de fa poc més d’un any, a la finca hi viu una parella de joves d’origen argentí que, inicialment, haurien ocupat la vivenda de forma irregular, però que finalment haurien arribat a un acord amb els propietaris per continuar-hi vivint pagant un lloguer.

Els veïns han explicat que la troballa es va produir aquest dilluns quan, el jove, va decidir inspeccionar la fossa sèptica perquè se li havia embossat el desguàs. Segons les mateixes fonts, les restes humanes correspondrien a un home.

Fonts pròximes al cas han explicat a l’ACN que durant aquest dimarts els agents de la unitat d’investigació dels Mossos d’Esquadra han continuat inspeccionant la fossa i el seu entorn per descartar l’existència de més restes humanes.