.

.

TOTS 21

Imatge de l'embarcació que farà el trajecte entre Tarragona i Palma. Foto: Cedida

Imatge de l’embarcació que farà el trajecte entre Tarragona i Palma. Foto: Cedida

El pròxim dissabte 3 de desembre arribarà al Port Tarragona un vaixell procedent de Palma de Mallorca amb l’objectiu d’oferir als turistes la possibilitat de visitar el parc temàtic PortAventura entre altres ofertes d’oci i cultura del territori.

La idea ha estat creada per la sinergia formada entre la naviliera Trasmed, l’agència digital de viatges LogiTravel i els responsables del reconegut parc temàtic.

Tot i que de moment només està prevista una única sortida per al 3 de desembre, el personal organitzador no descarta la possibilitat de repetir el trajecte en funció de l’acceptació i èxit per part del públic. El vaixell salparà a les 9:00h des de Palma de Mallorca i atracarà en aigües del port tarragoní al voltant de les 15:00h. Durant la travessia, de sis hores, el vaixell estarà tematitzat i els turistes estaran acompanyats pels personatges més populars de PortAventura, a més de gaudir d’un ambient nadalenc a bord i degustar una important oferta gastronòmica

El trajecte marítim té un cost de 150 euros i ofereix la possibilitat de viatjar a dos adults, dos infants i un vehicle.

S’ha triat com a data el dissabte 3 de desembre perquè coincideix amb l’inici d’una setmana de diversos dies de festa, fet que pretén facilitar l’accés al públic per poder visitar el parc i les diverses activitats d’oci i culturals que ofereix la ciutat de Tarragona.

Aquesta nova iniciativa demostra el potencial de Tarragona pel tràfic bucs RoPax o ferries i obre la porta a que s’estableixin més serveis d’aquesta tipologia en el futur, més enllà de serveis puntuals.