.

Estació de Cunit. Foto lafura.cat

Estació de Cunit. Foto lafura.cat

El Carnaval de Cunit va acabar a última hora de la nit d’ahir en tragèdia quan un tren va atropellar a un jove d’uns 17 anys que havia participat en una comparsa que podria ser de Calafell, informa avui el Diari de Tarragona. El succés va ocórrer sobre les 22.50 al costat de l’estació.

El tren que va atropellar al jove circulava en direcció a Calafell. En aquesta localitat se celebrava el Carnestoltes a partir de les onze de la nit, després de la festa de Cunit. Per anar d’una localitat a una altra són milers les persones que es desplacen amb tren a Calafell des de Cunit per participar en la rúa.

A més, la companyia ferroviària havia augmentat la freqüència de trens per facilitar aquest desplaçament, segons el rotatiu. Per motius que es desconeixen la víctima va poder entrar a la zona de les vies, restringida al personal de la companyia.

Testimonis de l’accident relataven, diu el Diari, que a la zona del succés la tanca que impedeix l’accés a la via estava trencada. Fonts de l’Ajuntament de Cunit haurien confirmat aquesta deficiència.