.

.

TOTS 21


Un grup d'estudiants, en plena tasca

Un total de  1.600 alumnes de la província de Tarragona, corresponent a 23 centres educatius, prenen part aquesta setmana en els primers tallers de la segona edició del programa d’Educació Financera a les Escoles de Catalunya (EFEC), una iniciativa capdavantera a l’estat espanyol promoguda pel partenariat públic-privat format pels departaments d’Ensenyament i Economia i Coneixement de la Generalitat, l’Institut d’Estudis Financers (IEF) i diverses entitats financeres.

Després de l’èxit de la primera edició, que va arribar a 6.600 alumnes catalans, s’ha duplicat l’abast del programa pel que fa al nombre de centres i alumnes i s’ha ampliat el període d’execució, entre els mesos de gener i abril.

Durant aquest temps, una xarxa de voluntaris formada per més de 400 professionals en actiu o jubilats del sector financer impartiran gairebé 2.600 tallers sobre diferents aspectes relacionats amb les finances bàsiques. Els destinataris d’aquests tallers són prop de 13.200 alumnes de 4rt d’ESO de més de 210 centres escolars (públics, concertats i privats) de totes les comarques catalanes, xifra que representa el 20% de l’alumnat d’aquest nivell.