.

Una família utilitza el punt d'informació digital per trobar el nínxol d'un dels seus difunts. Foto: Romà Rofes / Tarragona21.cat

Una família utilitza el punt d’informació digital per trobar el nínxol d’un dels seus difunts. Foto: Romà Rofes / Tarragona21.cat

Els visitants del cementiri de Tarragona trobaran a l’entrada un punt d’informació digital que els permetrà localitzar qualsevol persona que hi ha enterrada al recinte, i els dirà quin és l’itinerari més curt per arribar-hi. És una de les novetats amb què es trobaran enguany els milers de ciutadans que, en motiu de la festivitat de Tots Sants, acudiran al cementiri per visitar els seus difunts.

Els lavabos s’ha ampliat i s’han adaptat per minusvàlids i, per tant, aquest cop no serà necessari que hi hagi els portàtils que s’hi instal·laven per l’augment d’afluència d’aquestes dates. D’altra banda, el cementiri ha adquirit noves escales mòbils d’una mida més gran, perquè més visitants alhora puguin accedir als nínxols elevats, i perquè ho puguin fer més còmodament.

De nou del matí a set de la tarda

Fins el 2 de novembre, el cementiri estarà obert ininterrompudament de nou del matí a set de la tarda, tal com ha vingut fent des del passat 22 d’octubre. A més, també s’obrirà la porta d’accés des del Camí del Llorito (davant del pàrquing de la rotonda del cementiri) per tal de facilitar l’accés al públic.

Com ja ha passat durant aquest cap de setmana, avui i demà l’esplanada d’aparcament del davant de la porta principal del cementiri quedarà reservada per a les parades de venda de flors i per a zona d’aparcament per a discapacitats, taxis i descàrrega de passatgers d’avançada edat o amb mobilitat reduïda. Les parades de flors faran el mateix horari que el cementiri. Durant els mateixos dies, al vial del túnel que creua per sota de l’A-7, i que connecta amb la rotonda de l’aparcament dissuassori, s’hi habilitaran quatre línies d’aparcament.

Es dobla el servei a la línia de bus que porta al cementiri

Pel que fa al transport públic, la línia 6 de l’autobús urbà veurà doblat demà el seu servei habitual, des de Pere Martell cap al cementiri (parada Aqüeducte), i de tornada des del cementiri fins a la Plaça Imperial Tàrraco. Podeu consultar l’horari exacte del reforç fent clic en aquest enllaç.