.

.

TOTS 21

Zona restringida on es va produir l’atac del gos. Foto: Google Maps

Ubicació de la platja dels Prats

Un nen de tres anys d’edat es troba ingressat a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona des d’ahir al matí en estat menys greu en haver estat mossegat per un pastor alemanys a la platja dels Prats, a La Pineda, informa Diari de Tarragona.

El nen, fill d’una parella marroquí que viu a Tarragona, va ser atacat al tendó, segons ha sabut Tarragona21. Diversos ciutadans van ser testimonis dels fets. Un d’ells va avisar el 112, a les 11:40 hores d’ahir diumenge, que al seu torn va avisar a la Policia Local de Vila-seca.

Tot i trobar-se a La Pineda, la zona és territori de l’Autoritat Portuària de Traragona. La Policia Portuària s’ha fet càrrec del cas. Fonts de l’Ajuntament de Vila-seca han informat que la Policia Local s’ha coordinat amb la Portuària per abordar el cas. L’accés a aquesta platja està prohibida al públic i la Policia Portuària hi accedeix sovint a foragitar els seus usuaris, han indicat a Tarragona21 fonts de l’organisme i de l’Ajuntament. La platja és d’accés dificultós, propera al pantalà de Repsol, i un rètol informa que no s’hi pot accedir.

(Seguirà ampliació)