.

Els Bombers, traslladant un dels ferits en l'accident

Els Bombers, traslladant un dels ferits en l’accident

Un nadó i dos adults han mort en l’accident de trànsit d’aquest diumenge a la tarda a l’AP-7, a l’altura de Cambrils (Baix Camp), en sentit nord.

Segons el Servei Català de Trànsit, en el sinistre també han resultat ferides tres persones, dues d’elles de molta gravetat. La víctima més malferida ha estat traslladada en helicòpter medicalitzat a l’Hospital de Bellvitge i les altres dues han estat evacuades en dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques. L’avís del sinistre s’ha rebut a les 17.21 hores, al quilòmetre 261 en sentit Barcelona, on per causes que es desconeixen un totterreny que portava sis persones ha sortit de la via i ha bolcat.

Les víctimes mortals són un nadó de 18 mesos i dos homes de 27 i 30 anys. Els ferits són dos homes de 30 i 35 anys i una dona de 29 anys. El més malferit és l’home de 35 anys, que ha estat evacuat en un helicòpter medicalitzat a l’Hospital de Bellvitge. Els altres dos ferits han estat evacuats en ambulància a l’Hospital Joan XIII. La dona ha resultat ferida greu i l’home està menys greu.

Fins al lloc s’hi han desplaçat sis patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, cinc ambulàncies i un helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques.

A causa de l’accident hi ha un carril tallat en sentit Barcelona, cosa que provoca retencions a l’altura de Cambrils. De fet, aquesta via ha estat tallada força estona perquè en el punt on s’ha produït el sinistre.