.

Espai que ocuparà el projecte original de BCN World

Després de l’anunci el passat 15 d’abril, a la Torre del Pretori a Tarragona, de les preguntes definitives , generals i locals que seran sotmeses a referèndum popular el proper dia 25 de maig, el col·lectiu Multireferèndum dóna el tret de sortida a les votacions electròniques, demà dimecres 23 d’abril, coincidint amb la Diada de Sant Jordi. Des de llavors i fins el 16 de maig es podrà votar a través de la pàgina web www.multireferendum.cat. Entre les preguntes sotmeses a votació hi ha el rebuig o no a BCN World.

Una vegada es tanqui el vot electrònic, també hi haurà possibilitat de efectuar el vot anticipat, del 17 de maig al 24 de maig, en seus i espais públics. La ubicació de les meses serà publicada a la mateixa pàgina web.

Per últim, la jornada central serà el 25 de maig mitjançant el vot presencial a peu de carrer, a les proximitats dels col·legis electorals. Al Camp de Tarragona, la mesa s’instal·larà a la població de l’Argentera.

Què és Multireferendum

Multireferèndum és una convocatòria per decidir sobre diferents qüestions d’interès públic, a través de la qual els col·lectius promotors de les preguntes volen que s’expressi la voluntat popular de forma directa i determinant sobre problemàtiques aturades a les institucions o sobre les quals no es deixa decidir la població.

Es tracta d’una iniciativa “independent, no oficial, gestionada des del teixit associatiu i al servei de grups que necessiten dur les seves causes a referèndum”, afirma l’entitat;

Qui podrà votar

Hi podran participar les persones majors de 16 anys i residents a la comunitat autònoma de Catalunya. Caldrà acreditar la identitat i facilitar el lloc de residència.

Entre les preguntes hi ha el posicionament sobre els trangènics, si s’està a favbor o no que Catalunya pagui el seu deute, si es vol que la ciutadania exerceixi un control directe sobre el sector energètic o si s’està a favor o no de la línia de molt alta tensió.

Accediu al web en aquest enllaç.

/* JS para menú plegable móvil Divi */