.

Entre els objectes trobats al domicili del detingut hi havia diverses joies que els mossos ja han donat d’alta a l’Exposició virtual d’objectes recuperats.

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Reus van detenir el passat dijous, 9 de novembre, un home, de 22 anys, de nacionalitat marroquina i amb domicili desconegut, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força, en grau de temptativa. Un cop detingut, els mossos el van denunciar penalment per dos delictes de robatori amb força a establiment, un robatori amb força a domicili i un robatori amb violència.

El passat 9 de novembre a Reus, un mosso fora de servei es va adonar que un individu anava mirant a l’interior dels vehicles estacionats i observava, amb actitud vigilant, les cases del barri Niloga.

L’agent va contactar amb la comissaria de Reus i ràpidament van arribar al lloc diverses patrulles. En aquest impàs, l’individu havia marxat del barri però els agents, amb la descripció facilitada pel mosso fora de servei, el van localitzar i detenir poc després.

El passat divendres, els investigadors van fer una entrada i perquisició al domicili del detingut. Durant l’escorcoll van recuperar diversos objectes de dubtosa procedència, els quals estan analitzant per saber si estan relacionats amb altres robatoris denunciats.

Resolts cinc robatoris

Un cop en dependències policials, els mossos van trobar indicis que relacionaven el detingut amb altres fets delictius. Un d’ells era un robatori amb força en un bar del barri Ample de Reus, el dia 20 d’octubre.

El mateix dia, el presumpte lladre va cometre un robatori violent al barri Sant Jordi. En aquest incident, un veí va entrar al portal de casa seva seguit del detingut. Un cop dins, l’individu va fer veure que pujava a l’ascensor i va sorprendre la víctima a qui va prendre d’una estrebada la bossa de mà que portava.

Mentre la investigació estava en marxa, el passat dijous es van produir dos robatoris amb força més. El primer, en el mateix bar que va patir el robatori el dia 20 d’octubre. En aquest cas, l’autor va trencar la porta i va forçar dos panys per emportar-se els diners de la caixa enregistradora.

El segon robatori, en grau de temptativa, es va produir en un pis del barri Lladoners. L’home va saltar la tanca però no va aconseguir robar res, ja que una veïna el va sorprendre i va fugir.

Finalment, el passat divendres, els investigadors van fer una entrada i perquisició al domicili del detingut. Durant l’escorcoll van recuperar diversos objectes de dubtosa procedència, els quals estan analitzant per saber si estan relacionats amb altres robatoris denunciats.

El detingut, amb nombrosos antecedents policials per delictes contra el patrimoni, va passar a disposició judicial el passat dissabte i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.

Joies recuperades disponibles al web de Mossos d’Esquadra

Entre els objectes trobats al domicili del detingut hi havia diverses joies que els mossos ja han donat d’alta a l’Exposició virtual d’objectes recuperats. Aquest espai, disponible a través del web de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra, mostra tots els objectes recuperats durant les actuacions policials per a què puguin ser reconeguts pels seus legítims propietaris.