.

Un moment de la celebració de la paella popular

Un moment de la celebració de la paella popular

Salou celebra que tal dia com avui de ja fa 27 anys va obtenir la independència i va convertir-se en un municipi de ple dret després que el 30 d’octubre de 1989 el Tribunal Suprem concedís la segregació i per tant la independència administrativa de Vila-seca.

Aquest migdia, després de la cerca-vila popular i l’ofrena floral a la verge, diversos regidors de l’Ajuntament, encapçalats per l’alcalde de Salou Pere Granados han servit un miler de plats de paella al Parc de Manuel Albinyana com ve sent ja una tradició.

Fins i tot, s’han donat anècdotes curioses com una família de xinesos que estaven de vacances al municipi han comprat els tiquets i s’han volgut fer un ‘selfie’ amb el batlle. Per a la paella, de grans dimensions, s’han utilitzat 200 litres de caldo; 130 quilos d’arròs i s’han preparat fins a un miler de plats.

Al voltant de la paella s’han congregat prop de mil persones que han gaudit per dos euros de l’arròs, a més de pa, la beguda i el postre. A més, també ha actuat un grup musical que ha amenitzat la vetllada. La recaptació d’aquest dinar -com és habitual- serà solidària i anirà destinada a entitats de caràcter benèfic del municipi.