.

Imatge del partit

Les jugadores d’Albert del Rei han començat el partit controlant el ritme, i portant el control del marcador, fet que ha permès a les Tarragonines acabar el primer quart per davant al marcador (13-14).

Però tota la feina feta durant el primer quart, s’ha vist enfonsada per un parcial d’onze a zero a favor de les jugadores del Prat durant l’inici del segon quart. El partit agafava un caire totalment diferent al del primer quart, i amb un 24-14 al marcador, Albert del Rei s’ha vist obligat fer canvis per intentar redreçar la situació. Les rotacions imposades han permès retallar una mica la diferència arribant a la mitja part amb 34-27.

La bona dinàmica del primer quart s’ha recuperat durant el tercer quart. Gràcies a una defensa molt bona, les diferències s’anaven retallant poc a poc. Amb un esperançador 37-33 i amb moltes opcions de seguir retallant les diferències, les faltes han condicionat el joc de les nostres jugadores. Amb el joc interior carregat de faltes, obligava a Del Rei a mantenir a les pivots titulars a la banqueta. Les jugadores del Prat s’han tornat a fer amb el control de partit i del marcador. Al final del tercer quart la diferència era de 9 punts (53-44), però el rigor arbitral a l’hora d’assenyalar les faltes ha provocat que les jugadores del Messer “marxessin” del partit, acabant aquest amb una clara diferència per les locals. Al final 73-51.