.

Un jove estudiant a la URV ha mort en precipitar-se per un barranc de 40 metres a la serra de Jumilla, a Múrcia.
El noi, de 24 anys i natural de Barcelona, estudiava Relacions Laborals i Ocupació a la URV. La Universitat Rovira i Virgili ja ha expressat el seu condol, informa Tarragona Ràdio.

Segons publiquen alguns mitjans de Múrcia, els fets han passat en un paratge de la serra de Cabres, a la localitat de Jumilla. Fernando Mansilla era afeccionat a la muntanya i estava de vacances a Albatana, una localitat propera a Albacete.

Va desaparèixer dimecres passat i no va ser localitzat fins dos dies després, el divendres 9 de setembre, en un lloc de difícil accés.

Pel que sembla, hauria caigut des d’una zona elevada a uns 40 metres de profunditat, cap al fons d’un barranc. La Guàrdia Civil no va poder procedir al seu rescat a peu, pel que van haver de recórrer a equips de rescat especialitzats.
El cos sense vida va ser rescatat pel grup de muntanya de la Guàrdia Civil i traslladat en helicòpter.

El jove havia sortit dimecres al matí amb el seu vehicle cap a Jumilla des d’on volia fer una ruta per la zona de la Serra de Cabres. El seu turisme va ser localitzat sense ningú a l’interior.

El jove havia enviat una foto a un familiar des del punt geodèsic de ‘La Hermana’ de Jumilla, a l’interior de la Serra de Cabres, on es van centrar les tasques de recerca, amb patrulles de la Guàrdia Civil, Policia Local i voluntaris de Protecció Civil.