.

.

TOTS 21


Cartell de l'Auca de Constantí.

Cartell de l’Auca de Constantí.

Aquest dijous 10 de setembre a les 22h es representarà al Parc de la Muralla l’Auca de la Història de Constantí, un espectacle visual que anirà a càrrec de la companyia Genovesa Narratives Teatrals. Aquesta auca narra a través d’una lectura dinamitzada i amb projeccions sobre una gran pantalla alguns dels episodis més importants que han conformat la història de Constantí. L’acte, organitzat per l’Ajuntament de Constantí, és una de les novetats més rellevants que inclou la programació de la Diada de l’Onze de Setembre i s’espera que els espectadors gaudeixin i esdevinguin els protagonistes de l’espectacle.

A banda d’aquesta presentació de l’Auca de la Història de Constantí, aquest dijous també s’inaugurarà l’exposició itinerant sobre muntanyisme “Las muntanya màgica”, que ha organitzat la Diputació de Tarragona. Apropar els paisatges, les persones, l’esport i altres cultures vinculades al món del muntanyisme és l’objectiu d’aquesta exposició que es podrà veure al Pavelló Poliesportiu municipal del 10 al 24 de setembre.

Els actes d’aquest dijous es completaran amb la tradicional Ofrena Floral i Institucional al monument a Rafael Casanova (Avinguda Onze de Setembre), i la lectura del Manifest de la Diada a càrrec de membres del Club Patí Constantí, que aquest any celebra el seu 30 aniversari. Posteriorment es farà una Ballada de sardanes al davant de l’Ajuntament amb l’actuació de la Cobla Cossetània.