.

L’Ajuntament de Torredembarra ha programat un desembre ple d’activitats per celebrar les Festes de Nadal i Reis. Amb una àmplia agenda d’activitats previstes, els actes s’iniciaran el proper dia 2 de desembre amb una sessió de cinema infantil  per donar pas a la Gimcana d’aparadors de Nadal el dia 5. Per aquests any també s’han previst visites guiades al Far, que seran del 6 al 10 de desembre amb reserva prèvia. La Fira de Nadal canvia de format i passa a celebrar-se un sol dia als voltants de la plaça del Castell. Els actes clouran el 7 de gener, amb el lliurament dels premis del XIV Concurs de Pessebres Mn. Anton Morell.

Dissabte  2 de desembre

A les 18.30 h, a Cal Maiam, cinema infantil: Cars 3.  Preu: 4 € . Organitza: Regidoria de Cultura.

Dimarts 5 de desembre

Inici de la gimcana d’aparadors de Nadal. Busca l’objecte que no toca! Organitza: Regidoria de Comerç, Indústria i Activitats i  Joventut i Infància .

Del 6 al 10 de desembre

Visites guiades al Far. Inscripcions i reserves: www.turismetorredembarra.cat. Organitza: Regidoria de Turisme.

Dissabte 9 de desembre

A les 18 h, a Cal Maiam, espectacle infantil. “El camí de Nadal” de la Cia. La Bleda. Organitza: Regidoria Comerç, Indústria i Activitats.

Diumenge 10 de desembre

A les 11.15 h, a la pl. Mn. Joaquim Boronat, ballada de sardanes i vermut solidari. Organitza: Associació Sardanista l’Antina.

Dissabte 16 de desembre

De 10 a 14 h, al Casal Municipal, XIV trobada d’intercanvi de plaques de cava. Organitza: Col·leccionistes de plaques de cava.

A les 12 h, a la sala de formació de la biblioteca, presentació del llibre de la XI Beca de Recerca Manuel Crehuet. Quan la Torre fou dita d’en Bares. Conquesta i Feudalització del Baix Gaià, segles XI-XIII de Ramon Serra Rial.

De 17.30 a 19.30 h, per l’eix comercial, personatges nadalencs itinerants. Organitza: Regidoria de Comerç, Indústria i Activitats.

Diumenge 17 de desembre

Durant tot el dia, a la plaça del Castell. Fira de Nadal.  Programa a banda.

Parades, tallers, inflables, espectacles, música i xocolatada.

Dimecres 20 de desembre

A les 18.30 h, a Cal Maiam, Concert de Nadal, a càrrec dels alumnes de l’Escola Municipal de Música. Organitza: EMMT i Regidoria d’Educació.

Dissabte 23 de desembre

A les 17.30 h, per l’eix comercial, personatges de nadalencs itinerants.

Organitza: Regidoria de Comerç, Indústria i Activitats.

De 17.30 a 19.30 h, a la pl. Mn. Joaquim Boronat, vine a gaudir del ‘Tió Mano’

Organitza: Regidoria de Comerç, Indústria i Activitats.

A les 18.30 h, a la pl. Mn. Joaquim Boronat, xocolatada i coca gratuïta per tothom. Fins exhaurir existències.

Organitza: Regidoria de Comerç, Indústria i Activitats.

Diumenge 24 de desembre

A les 12 h, a la pl. Antoni Roig i Copons, espectacle infantil i Caga Tió. Organitza: Regidoria de Cultura.

Dimarts 26 de desembre

A les 10 h, bicicletada de Sant Esteve. Sortida de la pl. Mn. Joaquim Boronat i arribada a la pl. del Castell. Organitza: Regidoria d’Esport i Unió Ciclista Torredembarra.

Dijous 28 de desembre

A les 18 h, a l’espai cultural Sala del Mar, espectacle infantil ‘Môesia’ de Mô Clown Cia. Organitza: Biblioteca Mestra Maria Antonia.

Divendres 29 de desembre

D’11 a 13 h i de  17 a 20 h, al Casal Municipal, Parc de Nadal. Preu de l’entrada: 2 € per sessió, abonament per tot el dia 3 €. Organitza: Funeral Cabaret, Regidoria Joventut i Infància i Cultura.

A les 21.30 h, a la parròquia de Sant Pere Apòstol, concert de Nadal de la Coral Santa Rosalia. Poema de Josep Maria de Sagarra. Preu 7€ Venda d’entrades el dia 27 de desembre de 18.30 a 19.30 h. al carrer Antoni Roig núm. 22. Organitza Coral Santa Rosalia, col·labora : Regidoria de Cultura

Dissabte 30 de desembre

D’11 a 13 h i de  17 a 20 h, al Casal Municipal, Parc de Nadal. Preu de l’entrada: 2 € per sessió, abonament per tot el dia 3 €. Organitza: Funeral Cabaret, Regidoria Joventut i Infància i Cultura.

De 18 a 20 h, a la pl. Mn. Joaquim Boronat, Zumba solidària. Recollida d’aliments, medicaments, joguines…. per gats i gossos. Organitza: Gimnàs Anura i Associació Hopeland.

Diumenge 31 de desembre

A les 12 h, a l’estació de tren, arribada de l’Home dels Nassos i passejada pels carrers de la Vila fins la pl. de la Vila, on serà rebut per les autoritats. Organitza Regidoria de Cultura.

Dilluns 1 de gener

A les 11.30 h, a Baix a Mar, davant l’església,  1er bany de l’any, escalfament previ al bany amb una sessió d’aeròbic i a les 12 h, bany i en acabar xocolata i coca per a tothom.  Organitza: Regidoria de Turisme.

Dimarts 2 de gener

De 17 a 20 h, al pavelló Sant Jordi, Parc de Reis. Organitza: Regidoria d’Esports.

Dimecres 3 de gener

De 17 a 20 h, al pavelló Sant Jordi, Parc de Reis. Organitza: Regidoria d’Esports.

A les 17.30 h, a la pl. Josep Valls Ibern, arribada dels Patges Reials, recollida de cartes i Espectacle de màgia. Organitza: Associació de Veïns Sant Joan  i Regidoria de Cultura.

De 17.30 a 19.30 h, al pati del castell,  arribada dels Patges, recollida de cartes i taller de globoflèxia. Organitza: Regidoria de Cultura.

De 16 a 18 h, visita del Jurat del XIV Concurs de Pessebres Mn. Anton Morell.

Inscripcions fins el dia 30 de desembre, als telèfons 616 308 865 i 678  553 248 o a les bústies de la parròquia de Sant Pere Apòstol i biblioteca Mestra Maria Antònia. Organitza: Associació de Pessebristes de Torredembarra.

Dijous 4 de gener

De 17 a 20 h, al pavelló Sant Jordi, Parc de Reis. Organitza: Regidoria d’Esports.

A les 20.30 h, al pati del Castell, lliurament dels premis als guanyadors de la gimcana d’aparadors. Organitza: Regidoria de Comerç, Indústria i Activitats i  Joventut i Infància.

Divendres 5 de gener

A les 17.30 h, Arribada de SS. MM. els Reis d’Orient a Clarà i repartiment dels regals.

A les 18 h, arribada de SS. MM. els Reis d’Orient a Baix a Mar i Cavalcada pel passeig Colom ( inici al carrer del Mar) fins a la pl. Josep Valls Ibern, on es farà el lliurament de regals.

Aproximadament a les 18.30 h, s’iniciarà la Cavalcada de SS. MM. els Reis d’Orient al carrer Pompeu Fabra fins arribar a la pl. del Castell, on se’ls farà el lliurament de les claus de la vila a càrrec del Sr. Alcalde i la corporació. Després d’unes breus paraules es farà el repartiment dels regals.

(En cas de pluja, el repartiment de regals es farà: a l’església de Clarà, a l’església de Baix a Mar i al pati de Castell)

Diumenge 7 de gener

A les 12 h, a la  parròquia de Sant Pere Apòstol, lliurament dels premis del XIV Concurs de Pessebres Mn. Anton Morell.  Organitza: Associació de Pessebristes de Torredembarra.

Recollida de regals:

Per repartir a la Torre al  pati del castell, el dia 4 de gener de 9 a 14h

Per repartir a Clarà a l’Església el dia 5 de gener de 15 a 16.30h

Per repartir a Baix a Mar, a la Biblioplatja els dies 2 i 4  de gener de 19 a 20.