.

L'alcalde de Creixell, Jordi LLopart, acompanyat de Màgic Andreu i autoritat locals. Foto: Cedida

L’alcalde de Creixell, Jordi LLopart, acompanyat de Màgic Andreu i autoritat locals. Foto: Tarragona 21

“Un Creixell que enamora” han estat les primeres paraules de Màgic Andreu al pregó que ha donat aquesta tarda el tret de sortida de les festes de Creixell. Un centenar de persones s’han aplegat davant de l’Ajuntament per escoltar el pregoner d’enguany que ha pronunciat un discurs sincer i emotiu.

“Les coses bones és troben als llocs petits” recordava el pregoner de les festes d’enguany que ha fet un repàs de les “maravelles” del municipi. Des de la platja, passant per l’encant del casc antic fins a esmentar la història de Cal Cabaler. Màgic Andreu ha recordat l’encant de l’esglèsia de Sant Jaume d’entre altres elements del municipi creixellenc. També parlat del gran teixit associatiu i del turisme que Creixell. “Aquest és un poble que no està adormit i que sempre ha estat capdavanter” ha afirmat el pregoner de Bràfim.

El pregó ha acabat amb dos trucs de màgia. En el primer tres cordes que simbolitzaven l’empatia, la pau i la comprensió han estat protagonistes. En el segon ho ha estat l’aigua.

Després del pregó els gegants del poble i la Colla de Diables de Creixell han pres el relleu a Màgic Andreu per celebrar l’inici de les festes.