.

.

TOTS 21


Per vuité any consecutiu arriba novament la festa del Castanyaloween 2018 de Creixell. Es tracta d’una iniciativa sorgida fa uns anys d’entre els membres de les diferents associacions i entitats culturals del municipi, encapçalades pel Ball de Diables de Creixell.

De la mà de la colla del Ball de Diables de Creixell va neixer aquesta activitat que sempre ha tingut molt bona acollida entre els creixellencs i la gent dels municipis veïns i que celebra simultàniament la Castanyada, tradició catalana nostrada i també el Halloween, festa tradicionalment anglosaxona. D’aquí vé el nom que es va donar a aquesta festa, Castanyaloween, una paraula que barreja els dos conceptes.

Enguany participen d’aquesta activitat el Ball de Diables de Creixell, la colla dels Picarols de Creixell, l’AMPA de l’Escola Les Eres de Creixell, el grup Les Orenetes de Creixell i les regidories de turisme, cultura i Festes de l’ajuntament de Creixell.

Novetat: Concurs de Carabasses

Aquest any els actes començaran amb una novetat el dimecres dia 31 d’octubre, amb el Concurs de Carabasses de Halloween. Es tracta de buidar les carabasses i transformar-les en terrorífiques siluetes de Halloween a l’estil americà. El mateix dimecres a partir de les 19h. a L’Hortet de Creixell hi haurà una exposició de les diferents carabasses de halloween realitzades, amb premis per les més originals.

Dissabte, bruixes, monstres i morts vivents pels carrers

El proper dissabte 3 de novembre, els carrers de Creixell s’ompliran de bruixes, monstres, morts vivents, vampirs i tota mena de personatges obscurs per gaudir de la tarda-nit de Halloween.

Imatge de l’edició de l’any passat. Foto: Ajuntament del Creixell

La festa començarà a les cinc de la tarda a la rambla de les moreres amb el ‘Truc o Tracte’. Els menuts de la Vila faran un recorregut per diferents establiments comercials  del nucli històric per anar recollint bosses de llaminadures. També hi haurà inflables, pintacares i servei de bar a la rambla de les moreres.

Passatge del Terror a un preu simbòlic d’1 euro

A partir de les 22:00h. els carrers del nucli històric es transformaran completament en un fantàstic Passatge del Terror, en el qual hi participen les diferents associacions culturals creixellenques amb el suport de l’ajuntament i que es troba instal·lat als foscos carrers del voltant de l’església, el castell i l’antic cementiri. Aquest és, sens dubte, un dels plats forts de la festa que any rera any aconsegueix congregar a centenars de persones. Enguany l’accés té un preu simbólic d’1€ per a totes les persones a partir dels 9 anys.