.

La calçotada ha comptat amb un centenar de persones

La calçotada ha comptat amb un centenar de persones

La Segona Calçotada Popular organitzada per Mare Terra Fundació Mediterrània i la Coordinadora d’Entitats de les Comarques de Tarragona (CECT), celebrada aquest dissabte a l’Escola de Natura Francolí, va ser tot un èxit d’assistència de públic.

Un centenar de persones, procedents de diferents municipis i representants de diverses entitats o a títol particular, van gaudir d’aquest acte festiu que va comptar també amb la presencia de l’Alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, la Regidora de Cultura, Begoña Floria, i amb regidors del Partit Popular i de Convergència i Unió.

L'alcalde Josep Fèlix Ballesteros també hi ha estat present

L'alcalde Josep Fèlix Ballesteros també hi ha estat present

Per 12 euros, els assistents van menjar una vintena de calçots amb la tradicional salsa, carn a la brasa, aigua, vi i pastís. Enguany es va superar la xifra de l’any passat i el dia va acompanyar. Els assistents van poder conèixer de primera mà la realitat de l’Escola de Natura Francolí tot passejant per les instal·lacions que acullen horts ecològics, una zona de plantes autòctones, una bassa per amfibis i una aula de formació preparada per acollir moltes altres activitats socials, mediambientals o culturals.

Ángel Juárez, President de Mare Terra Fundació Mediterrània i de la CECT, explicava que “dur a terme accions com aquesta, que desplacen a molts ciutadans a aquesta Escola, és bàsic per fer arribar les nostres propostes d’educació ambiental a la societat. Aquest espai l’ha de gaudir tota la ciutat perquè pretenem que sigui una zona més a tenir com a referència”.

Com a complement a la calçotada, el periodista i actor Juan Carlos Ruiz va representar l’obra “El nacimiento de mi violencia” que aborda el tema de la crisi en format de monòleg i amb guió de l’italià Marco Canale qui ha posat com a única condició que l’obra es representi sempre sense cobrar.