.

.

TOTS 21


La competició va tenir lloc el passat divendres a les set pistes de pàdel d’aquest ens esportiu

La competició va tenir lloc el passat divendres a les set pistes de pàdel
d’aquest ens esportiu

El Golf Costa Daurada Sports Center ha celebrat el seu primer torneig de pàdel sota la direcció tècnica de Xavi Pueyo, nou gerent de l’àrea de tenis i pàdel des de mitjans del mes de juny. El passat divendres i sota el nom Pàdel a la Brasa, la competició va aconseguir aplegar un centenar de participants distribuïts en un total de cinc categories. Entre els participants en aquesta primera edició del torneig Pàdel a la Brasa, hi havia jugadors de tots els nivells.

La competició, que es va iniciar a les 18 h de la tarda i es va allargar fins a les 22.30 h de la nit, va transcórrer en un ambient agradable i els diversos partits es van dur a terme entre les 7 pistes de pàdel de què disposa el Golf Costa Daurada Sport Center. La bona acollida que va tindre aquesta nova proposta esportiva fa que l’organització es plantegi celebrar una nova edició del torneig de cara al proper mes d’agost. De moment però, els esforços de la direcció se centren en el Super Grand Slam de pàdel Altrad Rodisola del Circuit Maximum, que se celebrarà entre els dies 14 i 21 de juliol i per al qual ja estan obertes les inscripcions.

Aquesta competició estarà dividida en cinc categories masculines i cinc de femenines. Pel que fa al Torneig Pàdel a la Brasa celebrat el passat divendres, destaca que la jornada esportiva va transcórrer en un clima de bon ambient. En aquest sentit, els participants van disposar de begudes fresques, berenar i fruita. A banda, un cop finalitzat el torneig, es va celebrar un sopar al qual hi van assistir tant els jugadors com els seus acompanyants. En total, van ser 130 persones les que van participar en aquest sopar posterior al torneig que va anar a càrrec del xef del restaurant Golf Costa Daurada.

Havent sopat i continuant amb aquest ambient distès, va ser el moment de lliurar els premis per als campions i finalistes del Torneig Pàdel a la Brasa. Així mateix, es va aprofitar l’ocasió per sortejar alguns regals entre els assistents que van poder gaudir del bon ambient fins ben entrada la nit, amb una sessió de DJ en directe.

Sobre Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center

Ubicat a Tarragona, el Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center inclou diversos atractius per als amants de l’esport i la natura, atès que engloba un resort esportiu de primer nivell que inclou totes les comoditats: camp de golf de 18 forats de par 72 amb driving range i àrea de pràctiques; Pitch & Putt amb un recorregut de 18 forats, 7 pistes de pàdel panoràmiques d’última generació, 3 pistes de tenis de terra batuda, Bike point, centre de runners i, properament, gimnàs DIR.

Aquest complex multiesportiu està ubicat en un entorn natural únic i a pocs minuts del mar i de Tarragona ciutat, en recinte que permet descobrir una nova forma de vida, tota vegada que properament Essentia Costa Daurada hi construirà un complex residencial ideat per als amants de la natura i la vida activa, que volen gaudir d’una residència en un lloc tranquil i, al mateix temps, proper a la ciutat.