.

.

TOTS 21

Estat de la platja de l’espai del Vinyet, segons va rfecollir l’entitat La Sínia al seu compte de twitter diumenge passat. 

La denúncia feta pública per l’entitat La Sínia diumenge passat, recollida per Tots21, reclamant major control policial davant els macrobotellots que tenen l’espai del Vinyet com a escenari, ha tingut continuïtat aquest dijous. Els serveis de vigilància de Tamarit Beach Resort “van assistir la matinada de l’11 d’agost un noi de La Móra amb un traumatisme cranial provocat en una de les festes il·legals i concentracions massives que es produeixen cada nit a la platja de Tamarit i Altafulla”. Així ho afirma el càmping en una de premsa en la qual reclama “a les Administracions que solucionin aquest problema per tal d’aturar les contestacions massives a la platja”,

Segons es detalla al comunicat, “a les 05:00 h de la matinada del dimecres 11 d’agost, es va produir una baralla a una de les concentracions massives i festes il·legals que es venen produint cada nit a la platja de Tamarit i Altafulla; a conseqüència de la qual un noi veí de la urbanització de La Móra va resultar ferit amb un traumatisme cranial. Davant el lamentable incident i l’estat del jove ferit, els serveis de vigilància de Tamarit Beach Resort van donar els primers auxilis a l’afectat i van demanar ràpidament l’assistència dels serveis mèdics al 112”.

La nota afegeix que, davant “d’aquest fet i dels greus perjudicis que aquestes concentracions massives descontrolades produeixen a tota la comunitat de la zona, molt especialment als ciutadans de baix a mar d’Altafulla i als clients de les nostres instal·lacions, Tamarit Beach Resort manifesta que:

1. Estem totalment implicats amb les Administracions Públiques responsables, i amb els diferents cossos de seguretat públics, per tal d’ajudar a resoldre aquest desagradable problema que des de Tamarit Beach Resort hem denunciat, de manera documentada i des de fa temps, davant la repetició insistent d’aquestes concertacions des de ja fa setmanes.

2. Continuarem posant a l’abast de la comunitat local, i naturalment dels nostres clients, tots els recursos propis que podem —seguretat privada, serveis sanitaris, neteja, conservació, etc.— per minimitzar l’impacte que produeixen aquestes festes il·legals al benestar i seguretat de les persones, i a la conservació i preservació de l’entorn natural, fet amb el qual estem compromesos des de fa molts anys a Tamarit Beach Resort.

3. En aquest sentit, reclamem a les Administracions que solucionin aquest problema per tal d’aturar les contestacions massives a la platja, a fi i efecte de no malmetre tot l’entorn natural que tant de temps ens ha costat recuperar i mantenir, i per poder garantir una excel·lent experiència als visitants que vénen a conèixer la nostra excel·lent destinació de Tarragona i Altafulla”.

Redacció