.

Joel, alumne de l'Escola de Creixell

Joel Ribas, alumne de l'Escola les Eres de Creixell

Diumenge passat, 19 de maig de 2014, es va celebrar el III Concurs Escolar del Saló del Còmic. En ell, Joel Ribas Álvarez, alumne de l’Escola les Eres de Creixell, va guanyar el primer premi dins la categoria de Cicle Superior. Aquest concurs escolar va coincidir amb la 32a edició del Saló Internacional del Còmic de Barcelona, convocat per FIMOMIC amb la col·laboració del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Enguany, la commemoració del Tricentenari dels fets de 1714 va estar present al Saló del Còmic. Els alumnes havien de plasmar en el còmic, la Catalunya d’aquí a tres segles. En cada categoria (Cicle Mitjà, Cicle Superior, ESO i Ensenyament Post-obligatori) es van triar un total de tres finalistes i un treball guanyador.

L’entrega de premis es va dur a terme al Saló del Còmic i en Joel Ribas, a més de valorar el fet d’estar entre els finalistes, va guanyar el primer premi (un diploma i una Nintendo 3DS XL).  La família, companys/es, tutora i el claustre de l’escola, l’han volgut felicitar per l’obtenció del premi, i per l’esforç realitzat.

/* JS para menú plegable móvil Divi */