.

Imatge d'arxiu del Festival de Dixieland.

Imatge d'arxiu del Festival de Dixieland.

Amb el principal objectiu de donar un impuls al Festival Dixieland de Tarragona i dinamitzar-lo al màxim, integrant la ciutat en l’organització del Festival, el passat 14 de gener de 2014 es va obrir la convocatòria de participació a locals, sales, programadors i entitats culturals per tal que poguessin presentar propostes per a incloure en el programa del Festival. Una convocatòria que afronta la recta final i que quedarà tancada el proper divendres, 7 de febrer. La convocatòria d’enguany per al festival conté dues modalitats: en una es poden presentar propostes per rebre suport econòmic i l’altra permet la incorporació d’iniciatives ciutadanes dins el programa d’actes del Festival.

L’Ajuntament de Tarragona destinarà una bossa de recursos que facilitin la realització de les diferents propostes, que es distribuiran entre aquelles que es presentin sempre que es compleixin els requisits establerts en aquestes bases. Pot presentar-se a aquesta convocatòria qualsevol ens compromès amb la cultura de la ciutat que presenti una proposta que contingui més d’una activitat que es pugui incloure en el programa municipal del festival. Això sí, l’estil musical haurà d’estar relacionat amb el jazz.

Amb aquest nou model de gestió es pretén donar veu a la ciutadania en l’organització dels esdeveniments culturals més populars i festius del calendari tarragoní. Així s’ha fet fins ara a les festes majors de la ciutat i es vol traslladar al Festival Dixieland, un dels programes més esperats pels tarragonins i tarragonines, de caire més popular i social i que coincideix amb l’esclat cultural que fa Tarragona amb l’arribada de la primavera.

Així doncs, els locals, sales, programadors i entitats culturals de la ciutat encara són a temps presentar les seves propostes fins al properdivendres 7 de febrer a través del web d’e-Tràmits. Un cop finalitzat el termini, les propostes rebudes seran valorades per un comitè format per professionals del sector musical que garantiran una selecció transparent i professional al Festival.

/* JS para menú plegable móvil Divi */