.

Cartell anunciador del festival

Tarragona21 sorteja cinc entrades dobles perquè puguis assistir als espectacles centrals de la 4ena edició del festival de màgia Impossible de La Canonja., un espectacle en tota regla que situa La Canonja com a caital de la màgia del Camp de Tarragona.

En primer lloc, es tracta de la Gran Gala internacional de màgia que tindrà lloc divendres, 5 d’abril, a les 21 hores, al poliesportiu Josep Canadell. Amb Kenris Murat et Aurélia (França), G. Alexander (València) i Giro & Cia (Catalunya). El presentador de la gala serà Carlos Adriano (Argentina) i la Direcció, del Mag Gerard.

Anthony Blake, un luxe a La Canonja

I dissabte hi ha un altre plat fort on també pots aconseguir entrades gratuïtament participant al sorteig. També a les 21 h i al poliesportiu Josep Canadell es presenta ‘Pensamientos confidenciales’, amb Anthony Blake. Es tracta d’una estrena a Catalunya.

Anthony Blake, mestre mentalista ben conegut per tothom per les seves aparicions televisives, ha creat una gran obra de la vida a partir de la combinació d’estranys amb persones que coneixes en un ambient únic. Utilitza el poder de la ment humana per treure a la llum els pensaments confidencials de les persones. Busca allò que és únic en una persona, tot allò que no és vulgar.

Per participar al sorteig has d’enviar un correu electrònic a la seqüent adreça:

publicitat@tarragona21.cat

Indicant el teu nom i un número de telèfon de contacte.

Tens temps fins avui, 3 d’abril. Demà es farà públic el nom dels guanyadors/es. Les entrades es podran recollir minuts abans dels espectacles a les guixetes del poliesportiu. Caldrà portar el DNI a sobre per poder ser identificat/ada.

Anima’t a participar i molta sort!

Clàusula de consentiment.