.

.

TOTS 21


El curs rep la col·laboració de l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda

El curs rep la col·laboració de l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda

Els cursos oferts per l’Ajuntament de Salou en col•laboració amb l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda han tingut molt bona acollida pels ciutadans que s’han adreçat al departament d’Ocupació municipal . De fet, els cursos de rus, xinès, angles, pastisseria tradicional  i manipulació d’aliments han cobert totes les vacant ofertes pels ciutadana. Tanmateix encara queden places per realitzar els cursos en Xarxes socials i el de Màrqueting que es realitzaran els propers dies. Els interessats es poden adreçar al Departament d’Ocupació de l’Ajuntament de Salou.

El curs de Xarxes Socials per afegir valor a l’empresa serà 12 hores de formació, del 25 al 27 de febrer 2014. Els alumnes es podran iniciar en el món de les xarxes socials i conèixer la importància de les noves tecnologies, a través d’exemples reals.  L’horari d’aquest curs serà de 10:00 a 14:00 hores al Centre de Formació permanent Atenea. D’altra banda, també hi ha places per realitzar el curs de Tècniques de comunicació en Marketing digital que tindrà lloc del 10 al 13 de març en horari de tarda, de 16.00 a 20.00. El preu del curs és de 18 euros, subvencionat per l’Associació Hotelera. Els cursos d’idiomes han tingut un molt bona acollida despertant un gran interès i s’han obert llistes d’espera per si finalment queden places lliures. El que més interès ha despertat ha estat el de Rus inicial que va començar el passat dia 11 de febrer però també l’anglès i el xinès que han cobert totes les places.

Aquests pla formatiu és el resultat de la col•laboració establerta entre l’Ajuntament de Salou i l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda. Recordem que en aquest conveni es va establir que associació hotelera pugues cobrir  la demanda de treballadors als hotels associats amb les persones inscrites a la Borsa de Treball Municipal. Amb aquest conveni l’Associació Hotelera passarà a contemplar com a candidats per a les seves ofertes les persones inscrites a la borsa de treball municipal com a demandants d’ocupació.