.

Sandra Ramos. Foto: Twitter

L’executiva de l’Agrupació local del PSC ha aprovat aquesta nit després d’una tensa reunió la llista que presentarà demà divendres a l’assemblea de militants per a ser ratificada. L’aprovació definitiva la donarà posteriorment el Consell Nacional.

Segons ha sabut Tarragona21, finalment Sandra Ramos serà la número dos, darrere l’alcaldable, Josep Fèlix Ballesteros. En tercer lloc se situa Pau Pérez, i en quart, Begoña Floria.

Així les coses, la comissió de llistes ha aconseguit sortir-se’n endavant amb la seva proposta que Ramos sigui segona de la candidatura, proposta que va avançar aquest digital.

Els llocs 5 i 7 han presentat una dura batalla, que finalment hauria guanyat Berni Álvarez, entrenador del CBT, en detriment de Francesc Roca, actual regidor.

Cristina Berrio

Cristina Berrio, vuitena

En sisè lloc se situarà finalment Ana Santos, també actual regidora, que ‘perd’ la pugna per ser número dos. Setè serà Roca, com ja s’ha dit, i en vuitè lloc apareix un nou fitxatge independent, la líder veïnal Cristina Berrio, presidenta de la Federació d’Associacions de Veïns de Tarragona des del mes de febrer de 2018, en què va recollir el testimoni d’Antoni Peco.

Novè serà un representan de les Joventuts Socialistes, Nacho García, que treballa a la Subdelegació del Govern, home de confiança del subdelegat.

La llista torna a ser cremallera, intercalant home-dona, pràctica ja habitual al PSC.

Repeteixen a la llista, per tant, Josep Fèlix Ballesteros, Pau Pérez, Begoña Floria, Ana Santos i Francesc Roca, i com ja s’havia anunciat, marxen Javier Villamayor, Josep Maria Milà i Ivana Martínez.

Jaume Garcia