.

Es tracta d’una proposta dinàmica i divertida pensada per al públic familiar.

El dissabte 25 i el diumenge 26, la Sala Trono al Teatre Metropol estrena l’espectacle ‘Ulissa’ de la companyia Genovesa Narratives Teatrals amb actors i titelles. L’obra parteix de l’Odissea d’Homer, considerada un cant a la Mediterrània ple d’elements simbòlics, acció i referències a la mitologia clàssica. Es tracta d’una proposta dinàmica i divertida pensada per al públic familiar que oferirà una visió contemporània incorporant diverses disciplines escèniques: titelles de tija superior inspirats en l’Opera dei Pupi de Sicília, l’art de la narració, etc. ‘Ulissa’ s’emmarca en el Programa Cultural dels Jocs Mediterranis.

L’acció es concentra dins una estructura de fusta inspirada en els teatrets de l’Opera dei Pupi sicilians però, al contrari d’aquests, es treballa amb l’estructura nua i a la vista del públic amb la intenció que l’acció dramàtica i la manipulació dels titelles configurin un doble llenguatge visual que enriqueix l’obra.

Es faran una total de set representacions a la Sala Trono, al passeig de la platja de La Móra i als Centres Cívics de Bonavista, Sant Salvador, Torreforta i Sant Pere i Sant Pau. L’entrada és lliure limitada a l’aforament de les sales.

Calendari d’actuacions:

Dissabte 25 d’agost Tarragona

Hora: 12:00h

Lloc: Teatre Metropol Espai Sala Trono

Diumenge 26 d’agost Tarragona

Hora: 12:00h

Proposta de lloc: Teatre Metropol Espai Sala Trono

Diumenge 2 de setembre- La Móra

Hora: 18:00h

Passeig de la Platja de la Móra

Dissabte 15 de setembre – Bonavista

Hora: 12:00h

Centre Cívic de Bonavista

Diumenge 16 de setembre – Sant Salvador

Hora: 12:00h

Centre Cívic de Sant Salvador

Dissabte 20 d’octubre  – Torreforta

Hora: 12:00h

LLoc: Centre Cívic de Torreforta:

Diumenge 21 d’octubre – Sant Pere i Sant Pau

Hora: 12:00h

Lloc: Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau