.

Imatge de la signatura del conveni.

Imatge de la signatura del conveni.

La Fundació Tarragona 2017 ha signat amb la Corporació Catalana de Mitjans de Comunicació un conveni de col·laboració per retransmetre els Jocs Mediterranis.
L’acord preveu la cobertura de les cerimònies d’inauguració i clausura i de les principals competicions esportives. Aquest dilluns al matí, Núria Llorach, vicepresidenta de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), i Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona i president de la Fundació Tarragona 2017, han signat un conveni de col·laboració per tal de donar la màxima difusió als XVIII Jocs Mediterranis. Les instal·lacions de la Corporació a Sant Joan Despí han estat l’escenari de la signatura del conveni.

Segons aquest acord, la Corporació, en compliment de la seva missió de servei públic, informarà i difondrà les activitats que es duguin a terme en el marc dels Jocs Mediterranis a través de TV3, Catalunya Ràdio i els seus mitjans digitals. A més, transmetrà en directe les gales d’inauguració i clausura dels Jocs Mediterranis. Per la seva banda, la Fundació Tarragona 2017 hi col·laborarà.

Per Josep Fèlix Ballesteros, l’acord és fonamental i medul·lar per als Jocs Mediterranis, per a Tarragona i per al conjunt del país.
Per la seva banda, Núria Llorach ha recordat que a partir dels Jocs Olímpics de Barcelona, la Corporació, a través dels seus mitjans, ha demostrat un compromís clar amb l’esport. Aquest acord s’afegeix al que es va signar al juny del 2015, entre TV3 i la Fundació Tarragona 2017, per a la promoció del concurs de dibuix per al disseny de la mascota dels Jocs Mediterranis.

/* JS para menú plegable móvil Divi */