.

En aquesta primera edició, s'han imprès un total de 5.000 exemplars

En aquesta primera edició, s’han imprès un total de 5.000 exemplars

La Regidoria de Turisme acaba d’editar nous catàlegs de Torredembarra de rutes històriques basades en el projecte de senyalització turística i cultural de 25 indrets singulars del municipi. En aquesta primera edició, s’han imprès un total de 5.000 exemplars i els idiomes utilitzats han estat català, castellà, anglès, francès, alemany i neerlandès.
L’edició d’aquest material gràfic en aquests nous catàlegs ve a complementar els 25 tòtems informatius instal·lats l’any passat distribuïts en quatre itineraris:
• Nucli antic: La Muralla i el portal de Padrines // Castell vell – Cal Serafí, carrer Ample i Castell dels Icart // Església de Sant Pere Apòstol // Torre de la Vila // Portal de la Bassa // Carrer Major // Carrer del Freginal.
• Indians: Ruta dels Indians // Casa natal de Joan Mañé i Flaquer // Casa natal de Joan Güell // Casa natal d’Antoni Roig // Casa pairal dels Casas // Ca l’Huguet // Cal Gallart, Cal Panxo i Cal Tarragoní // Cal Siesa i Cal Ventura Marxant // Ruta dels Indians // Residència Pere Badia // Patronat Antoni Roig.
• Baix a Mar i Clarà: Església de Clarà // Cal Bofill // Antiga llotja de peix – El Pes // Cooperativa de Baix a Mar // Portalada de Babilònia.
• Passeig – Els Munts: Passeig de Rafael Campalans // Casona del Carme (actual seu de la Regidoria de Turisme).
Tots els tòtems estan instal·lats i disposen d’un codi QR amb el qual es pot enllaçar a la pàgina web de Turisme per consultar i descarregar informació i, en el cas de la ruta pel Nucli antic, es poden escoltar els continguts a través del mòbil.
Aquesta primera fase del projecte de senyalística dels llocs d’interès turístic i cultural de Torredembarra la va dur a terme la Regidoria de Patrimoni amb la col·laboració de les regidories de Turisme i de Via Pública i Manteniment.