.

Captura de pantalla del lloc on s'ha produït els fets. Foto:Tarragona 21

Captura de pantalla del lloc on s’ha produït els fets. Foto:Tarragona 21

Els Mossos d’Esquadra han detingut un veí de Salou de 34 anys i de nacionalitat brasilera per la seva presumpta relació amb la mort d’una dona en estranyes circumstàncies en un domicili del carrer Montblanc de la localitat.

L’arrestat és el mateix individu que, aquest dimarts a la tarda, es va personar a la comissaria dels Mossos per denunciar que hi havia una noia morta a casa seva. Segons algunes fonts, l’home va manifestar que havia conegut la noia la nit anterior, que haurien estat de festa tota la nit i consumint cocaïna, i que després van estar practicant sexe.

Quan els agents van arribar al domicili van trobar el cos sense vida de la noia en un matalàs, despullada i amb les mans lligades. Segons les mateixes fonts, la víctima seria una prostituta d’uns 30 anys de Lleida.

Posteriorment, els Mossos es van endur l’home detingut a l’espera d’esclarir les circumstàncies de la mort. Precisament, aquest dimecres s’espera que els resultats de l’autòpsia determinin si la mort va ser criminal i permetin confirmar la identitat de la víctima.