.

Moment del trasllat d'un dels cadàvers. Foto: ACN

Dues persones han mort aquest dimarts en un domicili d’Amposta per causes que s’investiguen. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a 2/4 de 7 de la tarda que hi havia els cossos de dues persones a dins d’un immoble situat al número 92 del carrer Barcelona de la capital del Montsià. Segons ha pogut saber l’ACN els difunts són un home i una dona que rondarien la quarantena d’anys. En un primer moment no han transcendit més dades sobre les causes del succés o sobre la relació dels individus. Poc abans de les nou de la nit ha arribat fins al lloc dels fets la comitiva judicial que s’encarregarà del cas.

Posteriorment, els Mossos han emès una nota en què detallen que, pels indicis, tot apunta que es tractaria d’una cas de violència de gènere. L’home hauria mort la dona i posteriorment s’hauria suïcidat.
La Policia Local d’Amposta ha rebut, cap a quarts de set de la tarda, una trucada d’un amic a qui l’home mort hauria trucat explicant-li que havia matat a la seva dona i que s’anava a suïcidar. Quan els agents han arribat al domicili de la parella, al segon pis del número 92 del carrer Barcelona d’Amposta, han hagut d’esbotzar la porta per entrar i han trobat la dona morta a terra dessagnada, i a l’home penjat al lavabo. L’home hauria mort la seva parella amb un ganivet i després s’hauria suïcidat.

Tot seguit, els Mossos d’Esquadra s’han personat al lloc dels fets per fer-se càrrec de la investigació. El tràgic succés d’aquesta parella, de nacionalitat polonesa però que residia a la capital del Montsià des de feia alguns anys, ha commocionat el municipi i ha generat una gran expectació entre el veïnat. De fet, fins ben a prop de les onze de la nit, quan s’ha produït l’aixecament dels cadàvers, desenes de veïns s’han combregat davant de l’edifici.

/* JS para menú plegable móvil Divi */