.

.

TOTS 21


Els integrants de

Els integrants de la Germandat del Nostre Pare Jesús de la Passió de Tarragona a la Rambla Nova.

El proper Diumenge 22 de Març de 2015, la Germandat de Nostre Pare Jesús de la Passió de Tarragona celebrarà una trobada de bandes de Setmana Santa, on hi participaran 11 bandes de Tarragona a més de la Confraria del Sant Sepulcre de Torredembarra i la Banda Unió Musical de Tarragona. L’acte s’emmarca en les celebracions del 75è aniversari de la Germandat, i el 25è de la creació de la banda de timbals de l’entitat.

HISTÒRIA

La Germandat va néixer el Gener de 1940, quan un grapat de tarragonins il·lustres, molts lligats a Ràdio Tarragona, van decidir fundar una Germandat per donar cabuda a nous confrares que encara no participaven de la Setmana Santa. Avui en dia la Germandat compta amb més de 600 socis.

D’altra banda, el 1989 la Germandat, de la mà del Sr. Josep Francesc Ferrer, decidí trencar amb la tradició de contractar bandes foranies i apostà fort pel jovent, el resultat fou la fundació d’una banda de timbals pròpia, que avui compta amb 23 timbalers i 8 tarotes.

TROBADA

L’acte commemoratiu tindrà inici a les 10:30h des de la Plaça de la Font, i s’ha buscat un recorregut i distribució de les actuacions diferent al que s’ha fet mai fins ara. S’ubicaran tres escenaris diferents a la Plaça del Rei, la Plaça de la Pagesia i la Plaça de les Cols, i les bandes participants a cada escenari tindran un recorregut diferent per la Part Alta, per tal de facilitar al públic la participació de l’acte, i oferir així la possibilitat de poder canviar d’emplaçament si així ho desitgen.

En acabar, totes les bandes es retrobaran al Carrer Major, des d’ on desfilaran en comitiva fins a la Plaça de la Font un altre cop, on tindrà lloc l’acte protocol·lari d’entrega de records i un toc conjunt per cloure l’acte.