.

Pista de pàdel a la plaça del Mercadal. Foto: Ajuntament

L’Ajuntament de Reus inaugura demà a la tarda, a les 17.30h, la pista de pàdel que s’ha muntat a la plaça del Mercadal per acollir les finals del torneig Open Reus Pro Pàdel així com una sèrie d’activitats dirigides a les escoles, l’esport base de la ciutat i altres col·lectius. Aquest torneig està organitzat per Reus Esport i Lleure amb els clubs i centres de pàdel de la ciutat i la col·laboració de Maximum. La inauguració oficial comptarà amb la presència de l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, el regidor d’Esports, Pep Cuerba, altres membres de la corporació i representants dels clubs i centres de pàdel, de les associacions de comerç i altres col·lectius de la ciutat.

Tot seguit començaran els primers partits de les finals de l’Open Reus Pro Pàdel, el torneig que s’ha anat jugant a les instal·lacions dels diferents clubs i indoors de Reus durant el mes de febrer: Club Tennis Reus Monterols, Reus Deportiu, CN Reus Ploms, Global Pàdel, Winner Sport, Padel Reus, Padelx4, Tot pàdel i Padel Indoor.

Des del 25 de febrer al 6 de març es podrà gaudir de les diferents activitats amb accés lliure programades en horari de 9.30 a 14.00 hores i de 17.00 a 21.30h. Una programació que vol escalfar l’ambient previ a la disputa de l’Estrella Damm Reus Costa Daurada Open 2022, prova puntuable del circuit World Padel Tour, que tindrà lloc del 8  al 13 de març al Pavelló Olímpic Municipal de Reus.

Al llarg de la setmana, a més de les finals dels clubs hi passaran diferents escoles de la ciutat a fer un tastet d’aquest esport així com grups d’esport adaptat de la mà de l’associació Supera’t. Diumenge 6 de març serà el torn dels guanyadors dels partits sortejats a través de les xarxes socials de Reus Esport i Lleure.

El calendari definitiu de partits es penjarà al web reusesports.cat.

Redacció