.

Processó de Vilallonga en la fira del Roser. Foto: www.elvallenc.cat

Processó de Vilallonga en la fira del Roser. Foto: www.elvallenc.cat

Divendres dia 2 comencen els actes de la festa del Roser a Vilallonga del Camp. A les 20h arriba la mare de Déu del Roser al portal del carrer major. A les 21h s’inaugurarà l’exposició ’75 anys de modistes de la vila’ al local de l’associació amics del Roser. A les 23h arriba la cita musical amb la 17ª edició del Fot-li gasto.

Dissabte 3 a les 19h s’inaugurarà la fira d’entitats i comerç.

Diumenge 4 a la 1h es celebrarà l’eucaristia. Una missa presidida per Mossèn Joan Anton i cantada pel Cor Parroquial a l’església de Sant Martí Bisbe.

Dilluns 5 a les 17h es projectarà “La casa mágica” a la sala de cinema del Centre Recreatiu. A les 20h es farà Missa a l’esglèsia de Sant Martí Bisbe. A les 20:15h es celebrarà l’òpera en directe al cineme: “Les noces de fígaro”.

Dimarts 6 a les 20h es celebrarà missa a l’església del Vespre. A les 20:30h es projectarà el reportatge audiovisual del municipi a la sala d’actes del centre recreatiu.

Dimecres 7 a les 18:30h es celebrarà el rosari a la mare de déu del roser, a les 20h es farà la Missa en sufragi dels socis difunts, a les 20:30h es farà la conferencia “Les càritas parroquials: evolució i procés”.

Dijous 8 es farà la visita de l’alumnat de l’escola Pere Virgili a l’ermita de la Roser, a les 20h es celebrarà Missa a l’esglèsia de Sant Martí Bisbe. A les 20:30h es projectarà l’audiovisual musical “Cançons de la nostra vida”.

Divendres 9 es celebrarà a l’esglèsia de Sant Martí Bisbe la confirmació i benedicció. A les 22h es projectarà el clàssic “Adivina quien viene esta noche”.
Dissabte 10 a les 20:30h es farà la conferencia “La mare de Déu del Roser, procés de restauraciço i reproducció de peces perdudes”.

Diumenge 10 a les 13h es farà al celbració de l’eucaristia a l’ermita del Roser. A les 17h i a les 19h es projectarà la pel·lícula ‘Mr. Holmes’. A les 22:30h es projectarà el cinema Anacleto, Agente Secreto., que també será projectada dilluns a les 17h i 19h.

FIRA I FESTA DEL ROSER 2015