.

Consternació a l’EMD (Entitat Municipal Descentralitzada) de Campredó, a Tortosa (Baix Ebre) per la mort de Sandra Domènech, regidora d’Urbanisme i Medi Ambient, de només 28 anys, en un accident de trànsit, aquest diumenge a la nit, en el qual també va morir la seva parella, Moisès Barea, de 35 anys i també veí del poble. L’Ajuntament ha decretat dos dies de dol, ha suspès totes les activitats programades i les baneres del consistori onegen a mig pal amb un llaç negre. Damià Grau, alcalde de Campredó, ha donat el condol a les famílies i ha apuntat que la mort de la parella és “un cop molt dur” per a tot el municipi perquè eren dos veïns “molt actius socialment” i “molt estimats”. El fill del matrimoni, un nadó que va resultar ferit lleu en l’accident, segueix ingressat en observació a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

Segons han apuntat fonts de la investigació de l’accident mortal, una furgoneta que viatjava en sentit nord, cap a Rasquera, s’hauria desviat cap al voral dret de la carretera i en donar un cop de volant a l’esquerra per redreçar el vehicle, hauria envaït el carril del sentit contrari i xocat contra el cotxe de la parella i el nadó que viatjaven en sentit sud, cap a Benifallet.  En el sinistre també va resultar mort el conductor i únic ocupant de la furgoneta.

Condol d’ERC

Des d’Esquerra Republicana a les Terres de l’Ebre, grup al qual pertanyia políticament la regidora de Campredó, també s’ha rebut amb consternació la notícia de la tràgic accident mortal i la pèrdua de Domènech i Marqués. Des de la federació republicana han destacat “el compromís i vocació de servei” amb què la regidora de Campredó va desenvolupar la seva tasca política “com a ferma defensora dels valors republicans aplicant-los a la defensa del poble i del territori”.

ACN