.

.

TOTS 21

Detinguts tres lladres reincidents a Tarragona en ser sorpresos pel carrer amb una pantalla tàctil de 65 polzades robada. L’havien robat d’un institut de secundària.

Els fets van tenir lloc la matinada d’aquest dijous, al voltant de les dues. Una patrulla dels Mossos d’Esquadra que feia vigilància pels barris de Ponent va veure els tres homes, amb l’aparell de grans dimensions pel carrer, a la zona de la rambla de Ponent, que enllaça els barris de Campclar i Torreforta. Davant la presència policial, els lladres ràpidament van abandonar la pantalla al terra i van fugir corrents. Els agents van localitzar-los dins d’un edifici i van detenir-los per robatori amb força. Acumulen nombrosos antecedents.

Segons informen fonts dels Mossos, els nois, dos de nacionalitat espanyola, de 20 i 30 anys, i un marroquí, de 19 anys, s’havien refugiat en un edifici del carrer riu Llobregat.

En el moment de la detenció, els tres es van inculpar mútuament amb l’argument que cadascú d’ells únicament ajudava els altres a portar l’aparell que s’havien endut del centre educatiu al qual van accedir després de trencar diversos vidres.

Tots ells acumulen 41 antecedents policials per aquest i altres tipus de delictes i es dona la circumstància que un d’ells tenia una ordre de detenció vigent dictada per un jutjat de Tarragona per robatori. L’aparell en qüestió, és una pantalla tàctil de 65 polzades valorada en 2.500 euros, la qual ja s’ha retornat aquest divendres al matí al centre educatiu. Està previst que els lladres passin a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona en les properes hores.