.

.

TOTS 21


Els fets van ocórrer el 30 de desembre

Els fets van ocórrer el 30 de desembre

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 30 de desembre tres homes, de 21, 23 i 25 anys – de nacionalitat marroquina i espanyola i veïns de Reus- per un delicte de robatori amb força a l’interior d’un domicili d’aquesta localitat del Baix Camp. Els fets es remunten a aquell mateix dia quan una dona va trucar al telèfon d’emergències informant que tres homes encaputxats es trobaven al seu jardí amb intenció d’entrar a casa seva. La propietària, espantada, va optar per marxar corrents i refugiar-se a casa d’un veí. Els mossos van localitzar els tres lladres a la sortida de la urbanització. Els tres lladres van passar a disposició judicial el 31 de desembre i ja han ingressat a la presó.

Els fets van succeir la tarda del passat dilluns dia 30 de desembre a la urbanització Del Pinar de Reus. Una dona, propietària d’un immoble en aquesta zona, va trucar al telèfon d’emergències informant que tres homes encaputxats estaven al seu jardí amb intenció d’entrar a casa seva. La víctima va explicar a la policia que els lladres havien trucat al porter automàtic però havien tapant la càmera. En un primer moment, la dona no va donar importància als fets tot pensant que es tractava d’una broma.

No obstant això, ràpidament, va veure com tres individus accedir al seu jardí. Espantada, la propietària va optar per marxar corrents del seu immoble i refugiar-se a casa d’un veí des d’on va trucar a emergències. Fins al lloc dels fets es van dirigir diverses patrulles que van localitzar els tres lladres a la sortida de la urbanització que porta cap al camí Vell de Castellvell. Els detinguts carregaven diversos objectes sostrets com un moneder amb documentació personal, diners en efectiu i un telèfon mòbil d’alta gamma.

Durant el matí del dia següent, els mossos van continuar la recerca buscant més indicis que incriminessin els tres detinguts i, al camí Vell de Castellvell van localitzar-hi un tapaboques, una bufanda, un tornavís i una càmera de fotos que també havia estat sostreta de la casa. Els tres detinguts van passar a disposició judicial del Jutjat d’Instrucció número 2 de Reus el passat 31 de desembre que va decretar el seu ingrés a presó.