.

un vehicle dels Mossos d'Esquadra

Un vehicle dels Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra van detenir el nou d’abril tres homes, d’entre 27 i 37 anys, nacionalitat marroquina i veïns de Calafell, com a presumptes autors de dos robatoris amb força en dues segones residències de Segur de Calafell (Baix Penedès). Les detencions són el resultat d’una investigació oberta el mes de febrer, arran de la denúncia dels seus propietaris. Els robatoris van passar el quatre de febrer i el tres de març. Els lladres es van endur televisors, electrodomèstics, una caixa forta, joies i diversos objectes de valor. Segons les víctimes, el valor total del material sostret podria arribar als 10.000 euros. La investigació continua oberta i la policia no descarta noves detencions.

Les dues detencions, fetes a Segur de Calafell, són el resultat d’una investigació oberta el passat mes de febrer arran dos robatoris amb força a l’interior de dues segones residències molt pròximes al carrer Ferradura d’aquesta població del Baix Penedès.

El primer robatori va passar en una casa del carrer Antoni Almanzor i va ser denunciat el 4 de febrer pel seu propietari, que va manifestar que li havien forçat el pany de la porta i li havien sostret dos televisors d’alta gamma, una caixa forta i diverses joies d’or.

El segon robatori es va perpetrar en un xalet del carrer Ferradura. La víctima, que va denunciar els fets el 3 de març, va explicar als agents que li havien forçat el pany de la porta principal amb una palanca, que li havien robat tot el cablejat elèctric de la planta baixa, els endolls, un televisor, cinc canyes de pescar, diversos electrodomèstics i eines de jardí.

Segons les víctimes, el valor total del material sostret podria arribar als 10.000 euros.

Arran d’aquests fets, els Mossos d’Esquadra van iniciar una investigació que va concloure el nou d’abril amb la detenció dels tres lladres.

Les detencions es van produir durant una entrada i perquisició realitzada pels mossos en el domicili dels detinguts. Els agents van localitzar a l’interior del domicili diversos utensilis que es podrien haver utilitzat per cometre els robatoris com: un martell, un bufador, una clau fixa, un pany, una escarpa folrada i una palanca.

Segons la investigació policial, alguns dels objectes sostrets es van vendre al mercat negre i a botigues de compravenda de segona mà. Amb tot, s’han pogut recuperar alguns dels elements sostrets.

La investigació continua oberta per tal d’esbrinar si els detinguts poden estar implicats en altres fets de similars característiques i no es descarten noves detencions.

Un dels detinguts va ser traslladat a dependències policials del Cos Nacional de Policia, el qual va determinar que no disposava de l’autorització corresponent per residir a l’Estat. Els altres dos detinguts van passar, el catorze d’abril, a disposició judicial, al Jutjat de Primera Instància i Instrucció núm.6 del Vendrell, i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

/* JS para menú plegable móvil Divi */